بلاگ

تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی

تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی

یکی از سوالات پر تکرار در میان افراد فنی و دست به آچار و همینطور خیلی از افراد معمولی، این می باشد که تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی در چیست. همان گونه که خودتان هم احتمالا بدانید، دنیای ابزار و ماشین آلات بسیار برزگ و گسترده است و هر کدام از انواع ابزار خود به دسته ها و انواع مختلفی تقسیم می شوند. یکی از این انواع ابزار های مختلف که کاربرد های زیادی هم دارند، دریل ها هستند. در ادامه بحث تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی هم همراه ابزار توسن 29 باشید تا بهتر و بیشتر در مورد مسائلی مثل دریل گیربکسی توسن، دریل چکشی توسن، تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی، و فروشگاه ابزار بدانید. جهت خرید دریل می توانید با ابزار توسن همراه باشید.

دریل گیربکسی توسن

قبل از این که به صحبت درباره فروشگاه ابزار یا تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی کنیم، بهتر است که ببینیم خود دریل گیربکسی چیست؟. دریل گیربکسی یک نوع دریل است که از گیربکس یا جعبه دنده تشکیل شده است و به کمک آن نیروی محرکه را به سرعت تبدیل می کند. تعبیه گیربکس در دریل های معمولی باعث افزایش نیروی محرکه دستگاه می شود و گشتاور بالاتری را ایجاد می کند. دریل گیربکسی معمولاً سرعت ثابت دارد و خروجی سرعت آن قابل تغییر نیست. دریل گیربکسی قدرت بالایی دارد و با قطر زیاد، سوراخکاری را انجام می دهد. سوراخ کاری در اجسام سخت همچون فولاد به وسیله این دریل انجام می گیرد. در مدل های جدیدتر و امروزی، قدرت و سرعت دریل گیربکسی می تواند به صورت متحرک و با استفاده از اهرم تغییر سرعت تنظیم شود. دریل گیربکسی از نظر منبع تغذیه به دو نوع شارژی و برقی تقسیم می شود. برای خرید دریل گیربکسی توسن یا فهمیدن تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی و خرید دریل گیربکسی می توانید به فروشگاه ابزار توسن 29 مراجعه کنید.

کسب اطلاعات بیشتر: معرفی ارزان ترین دریل گیربکسی

تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی

تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی

دریل چکشی توسن

اما نمی شود در مورد تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی صحبت کرد اما در مورد دریل چکشی توسن ندانست. دریل چکشی یکی از اعضای خانواده بزرگ دریل ها به شمار می آید که علاوه بر چرخش سه نظام عملیات چکش کاری را در پشت مته فراهم می سازد. این امر سبب می شود در هنگام سوراخکاری سطوح مختلف با مقاومت بالا عملیات سوراخکاری بهتر و سریع تر و بدون اینکه به دستگاه فشار زیاد وارد شود، انجام می شود. این کار با یک کلید که معمولا در بالای دریل نصب می شود انجام پذیر است و کاربر به راحتی می تواند وضعیت دریل در دو حالت دریل کاری ساده و دریل کاری چکشی تنظیم یا انتخاب نماید. فروشگاه ابزار توسن 29 آماده است تا خرید دریل چکشی توسن مد نظر شما را برایتان فراهم نماید.

کسب اطلاعات بیشتر: دریل چکشی چگونه کار می کند؟

تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی

اما نوبتي هم كه باشد نوبت آن است که به بحث اصلی مقاله یعنی تفاوت دریل گیبربکسی با دریل چکشی بپردازیم. در قسمت زیرین یکسری از تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی را با هم نظاره گر هستیم.

در ابتدا برای بیان تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی، به معرفی مشخصات دریل چکشی توسن می پردازیم. دریل چکشی توسن، عملکردی مانند یک چکش یا مته دوار با ضربات چرخشی را دارد. از دریل چکشی برای سوراخ کردن سطوح سخت مانند بتن، سیمان و سنگ مورد استفاده قرار می گیرد. عمل چکشی این ابزار با ضربات سریع و پی در پی چکش موجب شکستن و خرد شدن مواد سخت شده و حفاری با تلاش کمتر و سریع تر انجام می شود. دریل های چکشی دارای کلاچ مخصوصی هستند که علاوه بر چرخاندن چرخ دنده ها، آنها را به داخل و خارج متصل می کند. در دریل چکشی مته علاوه بر گردش حول محور خود، دستگاه در حال ضربه زدن به مته است به گونه ای که انگار مته را به سمت جلو هدایت میکند.

عمل ضربه و چکش زدن در دریل چکشی بسیار سریع و در حدود سه هزار دور در دقیقه اتفاق می افتد. هر ضربه توسط دریل چکشی دارای نیروی نسبتا کمی است، اما چون تعداد ضربات زیاد و بالغ بر سه هزار دور در دقیقه است، از  این رو یک دریل چکشی بسیار سریع تر از دریل گیر بکسی برای شکستن سطوح سختی مثل آجر یا سیمان عمل می کند. قابلیت چکش و ضربه زدن موجب افزایش سرعت در فرآیند سوراخ کاری می شود، از این رو از این چکش برای حفاری بتن و یا سطوح سخت با ضخامت بسیار بالا استفاده می شود. اين را هم در تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی بد نیست بدانید که دریل چکشی یکی از کاربردی ترین و پر مصرف ترین انواع دریل می باشد.

تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی

تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی

حال نوبت آن است برای این که تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی بهتر جا بیفتد، کمی با دریل گیربکسی توسن آشنا شویم. دریل گیربکسی نوع دیگری از انواع دریل می باشد. این نوع از انواع دریل دارای گیربکس است که عمدتا از دو حالت جهت افزایش قدرت و یا کاهش سرعت برخوردار می باشد. در دریل گیربکسی مته به طور مداوم حول محور طولی خود می چرخد. دریل گیر بکسی برای باز و بسته نمودن پیچ های بلند و بزرگ، قلاویز کاری و سوراخ کاری در سطوح سختی مثل بتن، سنگ، گچ و سیمان و غیره طراحی شده است. بستن پیچ های قوی برای پایه کابینت های دیواری نیز یکی دیگر از موارد استفاده دریل گیر بکسی می باشد.

هر چند سایر انواع دریل ها هم قادرند این کار ها را انجام دهند، اما ممکن است در هنگام استفاده به جهت کم تر بودن قدرت دستگاه دچار مشکلاتی مثل شکستن یا کج شدن مته، کج و هرز شدن پیچ ها و غیره شوند. فشار زیاد به دستگاه دریل موجب سوختن یا کاهش عمر دستگاه می شود. دریل های گیر بکسی نسبت به دریل های پیچ گوشتی از قدرت بیشتری برخوردارند. دریل گیر بکسی با وارد کردن نیروی چرخشی بیشتر پیچ های سفت شده در محیط ها و سوراخ های تنگ را به آسانی باز می کند. قطر مته در دریل های چکشی برای فولاد ۱۳ میلیمتر، برای چوب ۳۰ میلیمتر و برای بتن ۱۶ میلیمتر می باشد. اين ها عمده مسائلی بودند که در مورد تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی وجود داشتند.

خرید دریل گیربکسی و چکشی

اما در نهایت این همه مطالب و مقاله تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی توسن، دریل گیربکسی توسن، فروشگاه ابزار،‌تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی و… گفته شدند تا کمی به اطلاعات شما در حوزه ابزارآلات افزوده شود. پیشنهاد نهایی این مقاله هم به شما این است که در صورتی که با فهمیدن تفاوت دریل گیربکسی با دریل چکشی، نیاز به خرید دریل گیربکسی توسن یا دریل چکشی توسن پیدا کردید، ابزار خود را از برند توسن تهیه کنید، زیرا برند توسن با تولید دریل ها با کیفیت و دوام بالا، داشتن قیمت مناسب، داشتن شبکه خدمات پس از فروش گسترده و… انتخابی مناسب است. شما می توانید برای تهیه ابزارآلات و دریل های توسن و مطلع شدن از قیمت ابزار ها مثل قیمت انواع دریل های گیربکسی و چکشی توسن و… به سایت فروشگاه ابزار توسن 29 مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *