انواع مینی فرز
انواع مینی فرز جزو دسته ابزارآلاتی هستند که برای برش اجسام از آن ها استفاده می شود این دسته از ابزارآلات دارای انواع مختلف و همچنین کارایی های متفاوتی هستند. به عنوان مثال انواع مینی فرز همانطور که از نامش مشخص استدارای اندازه های کوچکی می باشد به همین دلیل به عنوان کارهای ظریف مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله کاربرد های این دستگاه برش و سایش می باشد. انواع مینی فرز با فرز تفاوت چندانی ندارد و تفاوت عمده آن ها در سایز و قدرت و کاربرد آن ها می باشد که در ادامه در مقایسه با فرز و مینی فرز بیشتر صحبت خواهیم کرد. جهت دریافت قیمت مینی فرز و یا خرید آن می توانید با سایت ابزار توسن 29 همراه باشید.
معرفی انواع مینی فرز
قبل از مقایسه انواع مینی فرز و فرز ابتدا انواع این آن ها را نام خواهیم برد:
فرزها در کل دارای دو نوع بادی و برقی می باشند که نوع بادی آن به وسیله یک کمپرسور باد شروع به کار خواهد کرد. فرزها و مینی فرزهای برقی نیز دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه آن ها را نام برده ایم :
- فرز مینیاتوری
- فرز آهنگری
- فرز سنگبری
- فرز پولیش
- فرز بیسکویتی
- مینی فرز دیمردار
- مینی فرز دم بلند
- مینی فرز دم کوتاه
کسب اطلاعات بیشتر: راهنمای خرید ارزان ترین مینی فرز
مشخصات یک مینی فرز خوب
در انواع مینی فرز باید بتوانیم تا یک مینی فرز خوب را تشخیص دهیم در زیر مشخصات یک مینی فرز خوب را نام برده ایم و در ارتباط با هر کدام به مختصر توضیح داده ایم:
موتور دستگاه: برای اینکه دستگاه شما در شرایط کاری پر فشار، کاربردهای صنعتی و استفاده های مداوم با مشکل مواجه نشود یا به اصطلاح کم نیاورد، باید دارای موتور قوی و قدرتمند با توان خروجی بالا باشد البته لازم به ذکر است که انواع مینی فرز بیشتر برای مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرند و توان استفاده مصرف صنعتی ندارند.
گیربکس مینی فرز: مجهز بودن انواع مینی فرز به گیربکس صنعتی باعث افزایش کارایی و طول عمر دستگاه در شرایط کاری متفاوت می شود.
جنس قطعات: برای اینکه انتخابی که از انواع مینی فرز دارید طول عمر بیشتری داشته باشد باشد و به مشکل بر نخورد باید به دندهها، بلبرینگ، شفت و بقیه قسمت های آن بسیار توجه داشته باشید تا بهترین مواد اولیه و با کیفیت بالا ساخته شده باشند.
طراحی ارگونومیک دستگاه: در انواع مینی فرز طراحی ارگونومیک از آن دسته مواردی است که همواره باید مورد توجه باشد، زیرا در صورتی که طراحی و ساخت ابزار بر پایه اصول و دستورالعمل های ارگونومیک نباشد علاوه بر اینکه موجب خستگی کاربر می شود، می تواند ایمنی حین کار را نیز برای او کاهش دهد.
سهولت تعویض قطعات: اگر تعویض قطعات در دستگاه مینی فرز انتخابی شما کار سختی باشد، ممکن است شما را با مشکلات زیادی مواجه شوید، به عنوان مثال: اگر در حین کار، تیغه (صفحه برش) بشکند و به تعویض نیاز داشته باشد، در خوش بینانه ترین حالت تنها مشکلی که به وجود خواهد آمد این است که برای تعویض آن وقت زیادی از شما گرفته می شود؛ اما در دستگاه هایی که در طراحی و ساختشان سهولت تعویض قطعات هم مد نظر قرار گرفته شده باشد، کاربر برای تعویض قطعات با مشکلی مواجه نخواهد شد.
سیم (کابل) دستگاه: توجه داشته باشید که یکی از مهمترین پارامترها در انواع مینی فرز انتخاب مینی فرز مناسب، طول و جنس کابل آن می باشد. طول کابل یا سیم دستگاه بهتر است بلند باشد تا در مواقعی که کاربر از پریز برق فاصله دارد هم بتواند از آن استفاده نماید، و لازم به ذکر است که کیفیت و جنس سیم نیز باید مطابق با استانداردها باشد.
وزن مناسب: همانطور که گفتیم انواع مینی فرزها با اندازه کوچکی که دارند عموماً برای کارهای ظریف مورد استفاده قرار می گیرند و به همین منظور باید از وزن مناسبی برخوردار باشند که کاربر بتواند بهتر و راحتتر آن را کنترل کرده و کار برش یا سایش را انجام دهد.
سرعت آزاد: این پارامتر به آن معناست که میزان سرعت دستگاه در حالت گردش آزاد چقدر می باشد و به راحتی می توان گفت که یکی از پارامترهای مهم در انتخاب یک مینی فرز مناسب در انواع مینی فرزها می باشد. در نتیجه دستگاهی که دارای دور موتور و سرعت آزاد بالاتری باشد، دستگاه بهتری خواهد بود.
کاربرد انواع مینی فرز
انواع مینی فرز کاربرد های مختلفی دارند. برخی از کاربردهای این دستگاهها عبارتند از:
- برش: انواع مینی فرز برای برش سطوح مختلف بتن، سنگ و فلزات و در مشاغلی مانند جواهر سازی مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع عمده ترین کاربرد این دستگاه در برش سطوح می باشد. بنابراین بسیاری از پیمانکاران، لوله کش ها، تعمیرکاران خودرو و … از مینی فرز ها در حرفه خود استفاده می کنند. در فعالیت های ساختمانی نیز برای انجام کارهایی نظیر برش کاشی، گچ و سیمان نیز می توان از مینی فرز ها استفاده نمود.
- سنباده زنی: با قرار دادن صفحه های سنباده بر روی مینی فرزها می توان از آن ها جهت سنباده زدن و آماده کردن سطوح برای رنگ و نقاشی استفاده کرد.
- پولیش: در صورتی که از دیسک مناسبی برای مینی فرز استفاده شود، این دستگاه قابلیت پولیش برای فلزات را نیز دارد.
- تیز کردن: افراد بسیاری از مینی فرز برای تیز کردن تیغه کند شده ابزار قدیمی و ابزار باغبانی خود مانند تیغه چمن زن، قیچی و … استفاده می کنند. تیز کردن تیغه ابزار برشی نیز با استفاده از مینی فرز انجام می شود.
- ترمیم کردن: لبه ابزارهای قدیمی به مرور زمان ممکن است فرسوده و دچار پریدگی شود و نیاز به ترمیم داشته باشد. بنابراین کاربرد دیگر مینی فرز در این مواقع ترمیم لبه ابزار های قدیمی می باشد.
تفاوت انواع مینی فرز و فرز
همانطور که می دانید فرز از پرکاربردترین و پرمصرف ترین ابزارهای برشی و سایشی می باشد و افراد حرفه ای که در حوزه های مختلف صنعت مشغول به کار هستند، روزانه به مدت زیادی با این ابزارآلات سروکار دارند.
این دو وسیله قدرتمند این توانایی را دارند تا در کارهایی مانند تیز کردن ابزار باغبانی، برش قطعات مختلف، شیارزنی، رنده تراشی، از بین بردن بیرون زدگی های سنگ و فرز، صفحه تراشی، کنار تراشی و فرم تراشی به کاربر کمک کنند.
به طور کلی، دستگاه فرز مناسب کارهای سنگین، بزرگ، ساختمان سازی، بازسازی و نوسازی می باشد. انواع مینی فرز نیز یک ابزار چندکاره به شمار می رود که جهت برش، ساب و برداشتن مواد اضافی از یک قطعه مورد استفاده قرار می گیرد..
مینی فرزها به صورت دائم به کار نمی روند و مناسب کارهای خانگی و کارگاهی می باشند.
راهنما خرید
شما می توانید انواع مینی فرز را به صورت آنلاین و با کیفیت بالا و ضمانت اصالت از سایت ابزار توسن به راحتی سفارش دهید.